Lørdagsmagasin(arkiv)

Lørdagsmagasin(arkiv) (385)

Programledere; Jan Erik Andersen og Frank Roy Larsen. Tekniker; Robin Omslandseter. LO i Grenland har som vanlig et omfattende program for 1. mai Samtale med leder i 1. mai-kommiteen; Tom Egil Flata.
Hvilke planer har LO Grenland for medie-virksomheten fremover? Samtale med Ole-Henrik Olsen og leder i LO Grenland; Wenche Jansen Tveitan.
Vi tar opp saken om LIv Signe Navaseter og litt om jordbruksoppgjøret Samtale med SP-politiker; Trond Ballestad.
Skal lærerstanden fratas ytringsfriheten? Vi tar for oss debatten om Oslo-skolene. Samtale med leder i Skolenes Landsforbund; Anne Finnborud og Distrikstillitsvalgt fra samme forbund; Geir Olav Tveit.
Programledere; Jan Erik Andersen og Frank Roy Larsen. Tekniker; Robin Omslandseter. Lørdagskåseri av Knut Åge Andersen
Snart 1. mai Programmet er nå klar.
Utsatt jernbarnsatsing Regjeringens forslag til fremtidig jernbarnsatsing er utsatt på ubestemt tid Samtale med den tidligere jernbanegruppa; Jon Øyvind Selmer og Petter Ellefsen.
Sukkeravgiften er en trussel mot norske arbeidsplasser Samtale med nestleder i NNN; Anne Berit Anker Hansen.
Krise i norske fengsler og behandling av psykisk syke Samtale med nestleder i Norsk Fengsel og Friomsorgsforbund; Asle Aase og tillitsvalgt i Skien Fengsel: Ingeborg Kivle.
Truet med streik men vant til slutt…
Programledere; Jan Erik Andersen og Frank Roy Larsen. Tekniker; Robin Omslandseter. Kan vi stole på den blåblå regjeringen angående sykelønnsordningen? Resultatet av tariffrevisjon er snart inne til uravstemning. Samtale med leder i NNN (Norsk Næring og Nytelsesmiddelarbeiderforbund); Jan Egil Pedersen.
Samtale med forbundssekretær i Fellesforbundet; Rolf Jørn Karlsen.
Samtale med leder i Porsgrunn Metalurgiske Fagforening; Torgeir Larsen.
Samtale med leder i Telemark EL og IT og nestleder i LO Grenland; Thorbjørn Holøs.
Samtale med leder i Herøya Arbeiderforening HAF; Tor Morten Thorsen.
Samtale med leder av Handel og Kontor i Telemark; Eirik Michelsen.
Kåseri…
Programledere; Jan Erik Andersen og Frank Roy Larsen. Tekniker; Robin Omslandseter. Økonomisk Rapport Den økonomiske situasjonen internasjonalt, Sentralt og lokalt. Samtale med Banksjef i Sparebank 1 i Telemark; Per Halvorsen.
Har gått til mekling Tariffoppgjørene i både statlig og privat sektor har gått til mekling. Her er en situasjonsrapport døgnet før fristen går ut. Samtale med leder i NNN (Norsk Næring og Nytelsesmiddelarbeiderforbund) Jan Egil Pedersen.
Forhandlinger Forberedt dersom det blir brudd i forhandlingene. Samtale med forbundssekretær i Fellesforbundet; Rolf Jørn Karlsen.
Optimistisk i forhold til forhandlingene Samtale med leder i LO Stat; Egil Andre Aas.
Side 1 av 28